Beleef


Scholen op bezoek in Eynderhoof

Eynderhoof staat bekend om de vele activiteiten die tijdens maar ook buiten openingstijden worden georganiseerd. Bij het organiseren en plannen houden we rekening met de gezinnen, de senioren, de jeugd van basisschool en voortgezet onderwijs.

Ben je op zoek naar een goed onderwerp voor een spreekbeurt of wil je de spreekbeurt zelf in een passende omgeving houden. Dat kan op Eynderhoof.

Een groepsreis, excursie of bedrijfsuitje aan het plannen?
Informeer dat eens naar de vele mogelijkheden die dit leuke museum te bieden heeft.

Elk bezoek naar eigen behoefe en mogelijkheden ingevuld.
Koffie/thee met vlaai uit eigen bakhuis of een streeklunch in onze herberg?

Ingang

Ook door de week is het de moeite waard om Eynderhoof te bezoeken!  Geopend van 13.00 - 17.00 op dinsdag, woensdag en vrijdag. 
Ook voor kleine groepsuitjes of fietstochtjes  een bijzonder fijne pleisterplaats.

Iedere dinsdag is er een gids beschikbaar die u gratis door het museum rondleidt. Deze vertelt op een boeiende manier het verhaal over de ambachten en zijn gebruiken.
Er zijn altijd enkele vrijwilligers bezig met het ambacht en  op de terrassen en in de herberg is het gezellig vertoeven met koffie en vlaai.

De woensdagen zijn kinderdoedagen waar de kinderen met de ambachten kennismaken en door de gidsen worden begeleid. (Zie de jaaractiviteiten in de folder)  Een middag die bijzonder geschikt is voor ouders met kinderen of Opa en Oma met de kleinkinderen. Je mag er zelf een kinderfeestje van maken. Soms wordt er een extra bijdrage gevraagd.

Vrijdag is  alles in bedrijfdag. Een dag dat er echt gewerkt wordt aan de uitbreiding en het  onderhoud. Er wordt  gedemonstreerd en verteld door de vrijwilliger over de liefde voor het vak. Tevens is er een gids aanwezig om U rond te leiden. Een echt levend museum waar het om 15.00 uur gezamenlijk met de bezoekers koffietijd is.
Het bakhuis is dan vol in bedrijf, want er wordt gebakken voor het weekend.

TIP!  Koop voor vaker bezoek aan Eynderhoof een gezinskaart/seizoenskaart voor € 35,00 waar mee je op alle momenten dat het museum open is kunt vertoeven op het terras en kennis maken met alle thema's en activiteiten van het uniek peel dorpje  Eynderhoof.  

Elke keer één groot feestInloggen

E-mail*
Wachtwoord*

Wachtwoord vergeten

E-mail*