Nostalgische Kinder Kermis in Openluchtmuseum Eynderhoof [11/08/2018]

Nostalgische Kinder Kermis in Openluchtmuseum Eynderhoof

Op 10, 11 en 12 augustus organiseert openluchtmuseum Eynderhoof voor de tweede keer een nostalgische kinder kermis van 13.00 uur tot 19.00 uur.
 

Er zijn diverse attracties zoals een carrousel uit 1874, een luchtschommel of bootjes uit 1924, een zweefmolen en een paardjes carrousel. Deze laatste wordt door een paard en manege aangedreven. Natuurlijk ontbreken ook niet de kop van jut en de ouderwetse grabbelton. Maar ook een popcorn- en suikerspin kraam, visjes hengelen, touwtje trekken, blikgooien en ringwerpen ontbreken niet. Dan is er ook nog een nostalgische schiettent waar op roosjes geschoten kan worden.

Twee draaiorgels en een saxofonist zorgen voor extra sfeer op de terassen. Dit betekent drie dagen ouderwetse gezelligheid voor jong en oud. Laat uw toekomst voorspellen door een waarzegster. Ook een ouderwets café zal deze dagen niet ontbreken. Hier wordt de muziek verzorgd door Ari-jana.

De kermisattracties en spellen kosten slechts € 0,10 per keer en bij de meeste spellen krijg je altijd een waardepunt die je kunt opsparen en later kunt inruilen tegen leuke nostalgische prijsjes. Ook is er een waarzegster die je toekomst voorspelt en een ouderwetse wafel- en pannenkoeken kraam zal niet ontbreken.

Veel van de oude ambachten zijn vandaag gewoon in bedrijf. Dat betekent dat er overal bedrijvigheid is in Eynderhoof. 

U kunt in onze herberg genieten van koffie met vlaai, die op ambachtelijke wijze is gebakken door onze bakkers in ons eigen bakhuis.

[ Naar overzicht ]


Inloggen

E-mail*
Wachtwoord*

Wachtwoord vergeten

E-mail*