Kinderen aan de slag met de textielgroep [26/04/2017]

De kabouters

Kinderen gaan aan de slag met de textielgroep

Het is bijna mei. Vroeger werd er dan in de dorpen een Meiboom geplaatst; een teken van “ nieuw leven “. Ook op Eynderhoof staat een Meiboom. Vandaag worden versieringen gemaakt voor deze boom. Bloemen van papier, linten knippen enz. Natuurlijk kunnen de kinderen ook andere leuke textiel spulletjes maken als armbandjes, weven of werken met de breivork.

Ook wordt er een poppenkast spel gespeeld en kunnen de kinderen het kabouterpad  lopen en daarbij oude liedjes zingen, spelletjes doen of een versje opzeggen.

Verder komt de valkenier Evelien naar Eynderhoof. Samen met haar woestijnvalk Meeko en een mooie jonge steenuil. Toch leuk om beide roofvogels te zien en om op de arm te hebben.

 Er is genoeg te doen en de kindergidsen en de mensen van de textielgroep staan klaar om de kinderen een super leuke middag te bezorgen.

Eynderhoof heeft dit seizoen een overdekt kinderatelier waar kinderen bij slecht weer zich de hele middag kunnen vermaken. Een speelparadijs voor alle leeftijden. In combinatie met de Opa en Oma kortingskaart een echte superplek.

[ Naar overzicht ]


Inloggen

E-mail*
Wachtwoord*

Wachtwoord vergeten

E-mail*