Trouwen in Eynderhoof

Als je trouwt in het Limburgs Openluchtmuseum kies je voor nostalgie en daar hoort ook een bepaalde rust bij. Deze rust en uitstraling straalt het museum geheel uit.

Deze dag moet heel bijzonder zijn en begint bij Eynderhoof dan ook met een warm ontvangst door de hofdames Joke en Bep.

Beide hofdames zorgen er ook voor dat deze officiële plechtigheid, een onvergetelijke trouwdag wordt. Dit natuurlijk geheel naar uw wens en de mogelijkheden die Eynderhoof hiervoor heeft.

De trouwlocatie is zeker ook romantisch en ligt op de eerste verdieping van de herberg. Het is de zogenaamde "vriendenkamer".  Hier verbindt de ambtenaar van de burgerlijke stand op een aparte manier de aanstaanden in de echt. Vanaf deze speciale dag in Eynderhoof een hooenlijk lang en gelukkig leven als echtpaar.

Terwijl het echtpaar met de fotograaf op stap gaan voor hun fotoreportage, kunnen de gasten kennis maken met de rijke geschiedenis van Eynderhoof en de sfeer die het museum uitstraalt.

Naast het trouwen is het ook mogelijk om in de herberg de feesttaart aan te snijden en/of te klinken op een gelukkig huwelijk. Wil u vrienden, familie en bekenden uitnodigen voor een gezellige receptie, neem dan zeker contact met ons op.

De Hofdames begeleiden het bruidspaar gedurende het hele verblijf op Eynderhoof. Zo heeft iedereen behoefte aan een persoonlijke inkleuring die we vooraf graag uitvoerig met het bruidspaar bespreken.

 

Geïnteresseerd?

Voor datum en prijsinformatie neemt u contact op met de gemeente Nederweert, 0495 677111. Zij zorgen voor de reservering. Voor vragen van huishoudelijke aard over Eynderhoof kunt U contact opnemen op met Joke Heijnen via telefoonnummer 0495 626507.

Foto`s maken met uw eigen fotograaf is bij een trouwarrangement op Eynderhoof geheel gratis

Indien U niet bij ons  trouwt, kunt U wel uw bruidsfoto`s laten maken op Eynderhoof . De kosten  zijn dan  € 50,-.

Wilt u een afspraak maken voor het maken van de foto`s, neem dan contact op met Henk Loyen  via telefoonnummer  0495-631243. Natuurlijk kunt U ook het informatieformulier invullen dat op divers plekken op deze website te vinden is.

Informatieaanvraag
[ Naar overzicht ]


Inloggen

E-mail*
Wachtwoord*

Wachtwoord vergeten

E-mail*