Gastenboek


Welkom in het gastenboek van Eynderhoof. Hier kunt u uw persoonlijke boodschap achterlaten van wat u bij ons heeft ontdekt, beleefd of bewonderd

Laat hieronder uw belevenissen achter in ons gastenboek.

Familie Tebrunsvelt [20/05/2019]

Wij hebben gisteren een heerlijke dag beleefd ter gelegenheid van de 85-ste
verjaardag van onze moeder. Jong en oud hebben zich uitstekend vermaakt! Met
de molenaars- en bakkersdag was het ook nog extra lekker: vlaai,
puddingbroodjes en krentenbollen - het smaakte allemaal even goed. Bedankt
aan iedereen!

Familie van den Broek [19/09/2017]

Beste mensen van de Eynderhoof,

Wij willen even laten weten dat we afgelopen zondag een bijzondere belevenis hadden in het openlucht museum. Gastvrij ontvangen en op een bijzonder fijne manier behandeld v.w.b. het betalen van de entree en de consumpties. We hadden nog een kleinigheid over van ons budget, als familiedag, en dat hebben we inmiddels gestort op de rekening van de Eynderhoof, zodat jullie als vrijwilligers dat in een potje kunnen stoppen. Namens de gehele familie van den Broek, harstikke bedankt voor jullie inspanning.

Marco, Brenda mandy, & maudy de nijs [17/08/2016]

War hebben wij maar vooral onze kinderen genoten. Van het springtouw maken Tot t wassen van kleding en het zelf maken van een emmer. Alles was interessant. Maar wat er voor onze dochters uitsprong was toch wel het houtsnijwerken. Geboeid hebben ze geluisterd en gekeken. Om 17.00 dolblij met een houten kistje onder onze dochter haar arm en de springtouwen en natuurlijk snoepjes verlieten we voldaan het museum. Bedankt voor de superdag

Hans Verhagen [31/07/2016]

Een erg mooi museum, we hebben een fijne middag gehad, maar we hebben niet alles kunnen zien dus we komen zeker terug. Wat we ook heel erg fijn vinden is dat onze honden mee mogen.

Ronald Fortgens [16/05/2016]

Waanzinnig leuk museum waar zowel binnen als buiten kan zijn met enthousiaste vrijwilligers die je van alles laten zien en machines laten werken en je mag ook meedoen. En vooral vergeet niet o.a. lekkere dingen uit de ambachtelijke bakkerij te kopen en proeven.


Inloggen

E-mail*
Wachtwoord*

Wachtwoord vergeten

E-mail*