Gastenboek


Welkom in het gastenboek van Eynderhoof. Hier kunt u uw persoonlijke boodschap achterlaten van wat u bij ons heeft ontdekt, beleefd of bewonderd

Laat hieronder uw belevenissen achter in ons gastenboek.

P.van Buggenum [07/06/2015]

Wij beleefden woensdag 3-06-2015 een geweldige middag op Eynderhoof.
Wij danken alle medewerkers voor hun enthousiasme de toelichtingen bij de verschillende onderdelen. De smokkelaarsklomp zullen we nooit meer vergeten. De bijpassende oude spreuken in de diverse afdelingen zijn zo treffend. Wij wensen het museum heel veel bezoekers. Wij zijn enthousiast en zullen Eynderhoof van harte aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden
Rie en Piet van Buggenum

Kirsten Schramm [11/05/2015]

Op zondag 10 mei 2015 hebben wij genoten van een mooie lentemiddag op de Eynderhoof. Leuke muziek, lekker brood en vlaai! Verder heel leuk dat de vrijwilligers zo enthousiast zijn; Jibbe kreeg hulp bij het spel buiten en Mette een leuke uitleg bij het houtsnijwerk!

Lilian Heemels [15/09/2014]

Wat een heerlijke middag hebben wij op 24 augustus met de hele familie gehad! De tuin stond prachtig in bloei met bloemen die aan mijn jeugd deden denken, de medewerkers waren bijzonder vriendelijk en vertelden leuke verhalen (o.a. bij de klompen en de bijen), we mochten zelf ervaren hoe je een mand kunt vlechten (dat beklijft, zeker bij kinderen), de koekenbakkers en de brandblussers waren in vorm! En de vlaai was ook lekker! Kortom, een geweldige, leuke middag!

Met vriendelijke groet,
Lilianne Heemels

Chris Herben [22/08/2014]

In de zomervakantie met de kinderen het Festeynder feest bezocht. Een geweldige dag gehad en de kinderen vonden het super om zelf appelsap te persen, stroop te roeren en te zien hoe ze ambachtelijk brood maken. Zeker een aanrader om een keer te bezoeken. Wij komen graag terug! Ga zo door!

Martine Klanderman [31/07/2014]

Wat een heerlijke middag hebben wij 20 juli jl. met onze hele familie mogen beleven in dit prachtige openluchtmuseum. Aangezien we nog niet geluncht hadden, werd voor ons een grote tafel met verse krentenbollen, speltbrood, koffie, thee en ranja klaargemaakt. Een uitzonderlijke gastvrijheid!! We waren erg onder de indruk van jullie hartelijkheid. De kinderen (4 t/m 10 jaar) werden overal bij betrokken en vonden het ook erg interessant allemaal. Grandioos! Onze complimenten voor alle vrijwilligers!


Inloggen

E-mail*
Wachtwoord*

Wachtwoord vergeten

E-mail*