Gastenboek


Welkom in het gastenboek van Eynderhoof. Hier kunt u uw persoonlijke boodschap achterlaten van wat u bij ons heeft ontdekt, beleefd of bewonderd

Laat hieronder uw belevenissen achter in ons gastenboek.

Chris Herben [22/08/2014]

In de zomervakantie met de kinderen het Festeynder feest bezocht. Een geweldige dag gehad en de kinderen vonden het super om zelf appelsap te persen, stroop te roeren en te zien hoe ze ambachtelijk brood maken. Zeker een aanrader om een keer te bezoeken. Wij komen graag terug! Ga zo door!

Martine Klanderman [31/07/2014]

Wat een heerlijke middag hebben wij 20 juli jl. met onze hele familie mogen beleven in dit prachtige openluchtmuseum. Aangezien we nog niet geluncht hadden, werd voor ons een grote tafel met verse krentenbollen, speltbrood, koffie, thee en ranja klaargemaakt. Een uitzonderlijke gastvrijheid!! We waren erg onder de indruk van jullie hartelijkheid. De kinderen (4 t/m 10 jaar) werden overal bij betrokken en vonden het ook erg interessant allemaal. Grandioos! Onze complimenten voor alle vrijwilligers!

Famke Weerts [23/07/2014]

Het Bloemenfestijn was een geweldig leuk weekend! De zaterdag was een regendag maar dat drukte de pret echt niet! Wij van Citaverde Nederweert MAVO in het groen hebben een geweldig weekend gehad met onze leerlingen Loes en Eline in de kraam! Er zijn veel foto's gemaakt van de haarversieringen met bloemen die Anita van Veen had ingevlochten. Kan Eynderhoof die foto's nog ergens laten zien? Graag weer tot volgende keer!

Jan van Tuel [22/07/2014]

Vandaag met mijn vrouw, Gonny, en dochter Linda voor het eerst sinds ruim 4 jaar weer geweest. Wat is dit een prachtig museum waar we tot in de verre omtrek trots op mogen zijn! En wat wordt er veel werk verricht door enthousiaste vrijwilligers. Deze verdienen een giga pluim! Was absoluut niet de laatste keer.

Rene Detmers [04/05/2014]

We hebben een ontzettend leuke middag gehad in het museum. De re-anactment groep was zeer professioneel en passend voor 4 mei.


Inloggen

E-mail*
Wachtwoord*

Wachtwoord vergeten

E-mail*